21 august 2011: Brasovul Pedaleaza- Brasov

Data: 21/08/2011 Ora: 08:00 Locație: jud. Covasna

21 august 2011: Brasovul Pedaleaza- Brasov

Asociația Brașovul Pedalează are plăcerea să invite pasionații de bicicletă, duminică, 21 august 2011, de la ora 8:00, la o nouă drumeție prin peisaje și locuri frumoase din împrejurimea Brașovului.

Plecarea bicicliștilor are loc duminică, 21 august 2011, de la ora 8:00 iar întâlnirea va fi la fântâna arteziană de la intersecția străzilor Toamnei și Calea București.

Mai multe informații puteți afla la numărul de telefon 0724 / 348 215 – Robert Lazar – președintele Asociației

După câteva drumeții încununate de succes la Fundata, la Cascada Urlătoarea, pe Valea Gârciniului, la Cheia, la Pârâul Rece, la Șirnea, la Sfântu Gheorghe, la Dumbrăvița și la Holbav, este timpul ca bicicliștii brașoveni și nu numai să parcurgă un nou traseu împreună, pentru a da un exemplu pozitiv celor care încă nu au auzit de multele avantaje ale mersului pe bicicletă.

Traseul ales pentru drumeție este Brașov – Lunca Câlnicului – Chichiș – Ozun – dreapta pe 103B – Aninoasa – Reci (unde vom vizita lacul de la Reci) – Boroșneu Mare – Boroșneu Mic – Valea Mare (unde avem o porțiune de 2 km de urcare) – Sărămaș – Floroaia – iarăși o porțiune de aproximativ 2 km în urcare – ajungem la 827 metri altitudine după care urmează o coborâre lungă de 13 km prin Valea Dobârlăului și Dobârlău – Teliu – Budila – Tărlungeni – Brașov.
Traseul are aproximativ 102 km și este format din asfalt dar și din pământ și pietriș, așadar este recomandat bicicletelor de tip mountain bike. Pe traseu vom avea ocazia să vizităm Muzeul Etnografic Maria din Dobârlău dar și Mănăstirea Mărcuș.

Recomandăm ca participanții să fie echipați cu o cască de protecție, să aibă suficientă apă pentru traseu, să aibă la ei un kit de reparații pentru pană și niște bani pentru orice eventualitate.

Pentru și mai multe detalii puteți accesa site-ul Asociației Brașovul Pedaleaza www.brasovulpedaleaza.ro
Rugăm presa, instituțiile, companiile dar și cei interesați să promoveze acest eveniment.
Mulțumim

 

http://www.facebook.com/event.php?eid=233864143316017

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu