22-24 aprilie 2016: BSw#2 – Sinca Veche, popas pentru suflet

Data: 22/04/2016 - 24/04/2016 Locație: Nespecificat

22-24 aprilie 2016: BSw#2 – Sinca Veche, popas pentru suflet

Sinca Veche – popas pentru suflet. Bike Sensation va propune cateva zile pe biciclete intr-o zona plina de mistere. Zona de o frumusete aparte si cu puternica încarcatura spirituala, satul Sinca Veche este asezat într-un peisaj mirific, la poalele Muntilor Fagaras. Aici îsi au radacinile Gheorghe Sincai – marele istoric si filolog român, Nicolae Balan – mitropolitul Ardealului si Ion Vulcan – cel care a publicat primele poezii ale lui Eminescu.

Sinca Veche atrage numerosi calatori dornici sa li se împlineasca dorintele, dupa cum spun legendele locului , dar si cautatori spirituali, arheologi, speologi, specialisi în energii subtile si fenomene paranormale. Aceasta atractie se datoreaza unui lacas cunoscut sub numele de “Templul Dorintelor”.  De-a lungul timpului aici s-au petrecut fenome neobisnuite care au adaugat un plus de mister locului.
În aceasta tura va propunem sa patrundem legendele si misterul acestui lacas sapat în piatra, care se spune ca este binecuvântat de Dumnezeu si este un loc special, plin de o energie si o liniste sufleteasca aparte. În drum vom vizita Rezervatia Naturala Poiana Narciselor,  Moara cu Noroc (cea mai veche moara din Tara Fagarasului, înca în functiune) si vom explora frumusetea salbatica a naturii calatorind pe unul din primele viaducte construite in România.
Va asteptam cu drag în mijlocul naturii pentru trei zile de relaxare, voie buna si o experienta de neuitat.

 

http://www.bikesensation.ro/index.php?page=tour&tour=t13&lang=ro

https://www.facebook.com/events/1115611578490153/

Tags: , , , , , , , , , ,

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu