22 aprilie 2012: Cu bicicleta prin Prahova 3

Data: 22/04/2012 Ora: 06:00 - 18:00 Locație: Bucuresti

22 aprilie 2012: Cu bicicleta prin Prahova 3

Bike route 1469459 - powered by Bikemap 

Duminica 22 aprilie

CU BICICLETA PRIN PRAHOVA 3

Traseu: http://www.bikemap.net/route/1469459
Distanta Bucuresti-Ploiesti se face cu tren regio nr 3001 plecare la ora 06.25 din Gara de Nord. Pret bilet 8 lei.

Conform noilor reglementari CFR, pentru transportul bicicletei in tren se percepe o taxa, pentru care se elibereaza bilet.

Locul de intalnire este peronul aferent liniei de la care pleaca trenul(de preferat cu 15-20 minute inainte de plecarea trenului).

Obiectiv: Rezervatia Arheologica si de Arhitectura Medievala Targsoru Vechi

Info: http://www.cimec.ro/Arheologie/Targsor/index.html

Participantii trebuie sa aiba bicicleta in stare buna de functionare, casca de protectie, camera de rezerva, pompa, unelte adecvate bicicletei, lichide si ceva de mancare.

Participantii sunt rugati sa se uite pe traseu si sa-l memoreze,total sau partial(localitati,puncte cheie,orase mari,obiective turistice)pentru o mai buna coordonare pe parcursul plimbarii.

De asemenea este indicat ca cei care merg pe bicicleta sa respecte regulile de circulatie in vigoare si sa evite consumul de bauturi alcoolice in ziua respectiva.

Tura se adreseaza biciclistilor entuziasti, cu o conditie fizica corespunzatoare, dotati cu biciclete de tip mountain bike sau trekking.

Este un traseu cu dificultate medie, nu este recomandat celor care nu au mai facut iesiri in afara orasului, pe sosele circulate si pe distante mai lungi de 20-40 km. Va rog sa va evaluati “fortele” inainte de a participa la aceasta plimbare.

Initiatorii acestei ture nu sunt responsabili pentru consecintele eventualelor acte de teribilism /neatentie/ignoranta sau accidente comise de catre participanti. Fiecare participant isi asuma raspunderea pentru conduita sa in /pe perioada turei.

Evenimentul pe Facebook(pentru grupul “Cu Pedale” – solicitati inscrierea in grup inainte): http://www.facebook.com/events/413533451992461/

Plimbarea se amana pana la o data anuntata ulterior,in caz ca conditiile meteo sunt total nefavorabile in ziua de 22 aprilie(se va anunta la comentarii)

Va sunt recunoscator pentru share-ul dat evenimentului.

Tura organizata de Bogdan  - http://romaniape2roti.blogspot.com/

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu