25 septembrie 2011: Cu bicla prin Muscel – Campulung Muscel

Data: 25/09/2011 Ora: 08:00 - 14:00 Locație: Campulung Muscel

25 septembrie 2011: Cu bicla prin Muscel – Campulung Muscel

Bike route 735451 - powered by Bikemap 

Actiunea “Cu bicla prin Muscel” (25 Septembrie 2011) face parte din programul mai amplu numit sugestiv “Descopera Romania pedaland”. Traseul este de aproximativ 50 km, numarul de participanti 19, pret per persoana pentru transport – 55 de lei.

De data aceasta, microbuzul cu remorca va fi in permanenta in spatele nostru. Asa ca nu trebuie sa se sperie nimeni de aceasta distanta. In caz de abandon, va fi preluat imediat…

Traseul propus va fi urmatorul: microbuzul ne urca pana la coada lacului de acumulare Rausor (mai sus de Campulung Muscel) in niste locuri absolut incantatoare. Primii 12 km – adica ocolul celeilalte jumatati de lac – vor fi coborati pe drum forestier, intr-o zona impadurita extrem de frumoasa. Km 12-28 – coborare lina spre Campulung Muscel.

Ajunsi in Campulung vom vizita Complexul Voievodal Negru Voda, compus din prima Curte domneasca a domnitorilor romani din Tara Romaneasca si Biserica Voievodala unde sunt ingropati Basarab I si Nicolae Alexandru, fiul sau, cel care a imprimat linia ortodoxa a religiei noastre. Vom parcurge si Bulevardul “Pardon” si ne vom odihni putin in Gradina publica “Merci”. Dupa, ne vom opri la prima terasa disponibila si vom manca ceva.

Apoi, vom cobori pe DN pana in dreptul comunei Poienari, unde vom putea vizita un castru roman. Urmeaza o urcare de aprox. 6 Km pana vom ajunge in varful dealului, in Comuna Poienari. Si de acolo vom cobori prin niste peisaje de vis pana in Mihaesti.

Inscrierile se vor face pe evenimentul de Facebook de aici. Dupa, asteptam un telefon de confirmare la 0733.566.338 – Ionut. Incepand cu aceasta actiune vom schimba putin regulile, in sensul ca cine se inscrie, va plati si un avans de 50 de lei, sa fim siguri ca va participa…

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu