25 septembrie 2011: Michelin Junior Bike – Ploiesti

Data: 25/09/2011 Ora: 12:00 - 14:30 Locație: Bulevardul Castanilor, Ploiesti

25 septembrie 2011: Michelin Junior Bike – Ploiesti

Va asteptam duminica, 25 septembrie incepand cu ora 11:30 in Oraselul Michelin Junior Bike, Bulevardul Castanilor din Ploiesti la o lectie de joaca si educatie rutiera.

Michelin Junior Bike este un eveniment distractiv adresat micilor biciclisti cu varste intre 4 si 11 ani, care constituie totodata si o lectie de educatie rutiera. Se vor organiza  si 16 curse adaptate fiecarei grupe de varsta si sex, necronometrate si avand un parcurs bine delimitat. Un parcurs are 750 m si in functie de varsta copiii fac unul sau mai multe ture. Anul acesta, deoarece numarul de participanti se anunta foarte mare, din motive de securitate am decis sa marim numarul de curse de la 8 la 16 si sa-i regrupam pe copii.

Au fost preinscrisi pana acum aproximativ 600 de copii si sunt asteptati peste 1000. Programul pentru ziua de duminica este:

10 :30 – Oraselul Michelin Junior Bike se deschide

Parintii isi inscriu copiii in concurs, primesc kitul de securitate rutiera ce include si casca de protectie

Dupa inscriere, copiii pot participa la lectii de educatie rutiera, face painting, verificare tehnica, probe de indemanare si poze cu Omuletul Michelin.

Toti copiii vor primi baloane!

12 :00 – Start curse

14 :00 – 14 :30  – Premiere si tombola

Pentru mai multe detalii gasiti atasat comunicatul de presa, anexa cu informatii despre toate activitatile din cadrul Oraselului Michelin Junior Bike precum si posterul evenimentului.

In Oraselul Michelin Junior Bike exista un cort semnalizat pentru presa unde veti primi toate detaliile legate de activitatile desfasurate.

Va asteptam cu drag, cu mic, cu mare !

Pentru mai multe detalii : http://noutati.michelin.ro

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu