28 august 2011: Brașovul Pedalează- Zarnesti

Data: 28/08/2011 Ora: 08:00 Locație: Zărneşti, Brasov

28 august 2011: Brașovul Pedalează- Zarnesti

Bike route 1214538 - powered by Bikemap 

Asociația Brașovul Pedalează continuă seria de evenimente dedicate bicicliștilor din Brașov printr-o drumeție de 110 km prin Zărnești, Poiana Mărului, Șinca Veche și Perșani.

Întâlnirea va avea loc duminică, 28 august 2011, la ora 8:00 în fața Stadionului Tineretului. Participanții sunt rugați să aibă, înainte de toate,  o cască de protecție, pentru a evita orice incidente neplăcute. De asemenea, recomandăm ca cei ce doresc să vină să aibă asupra lor niște bani pentru orice eventualitate, apă, mâncare și kit de reparații pentru pene.

Având în vedere profilul drumeției și distanța parcursă, recomandăm ca participanții să aibă un minim de antrenament efecutat pentru a face față drumului. Menționăm că traseul este alcătuit exclusiv din asfalt, ceea ce înseamnă că poate fi parcurs cu orice tip de bicicletă.

Iar doritorii pot accesa pagina noastră de Facebook http://www.facebook.com/brasovulpedaleaza

Scopul acestor drumeții organizate de Asociația noastră este promovarea mersului pe bicicletă și descoperirea de noi zone pitorești în județul Brașov și în împrejurimile acestuia, promovând astfel turismul și în special cicloturismul regional. De obicei, la drumeții participă între 15-25 de persoane de toate vârstele, se fac pauze, se discută amical, se socializează și în general, atmosfera este de bună dispoziție.

Pentru mai multe detalii http://brasovulpedaleaza.ro/

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu