3 Iunie 2012: SkirtBike – Arad

Data: 03/06/2012 Ora: 11:00 - 14:00 Locație: Arad, Piata Avram Iancu

3 Iunie 2012: SkirtBike – Arad

SkirtBike este singurul eveniment destinat cu precădere femeilor care folosesc bicicleta și nu numai, la care doamnele și domnișoarele sunt încurajate să pedaleze în ținute chic.

În Arad, acest eveniment este organizat de către Asociaţia “Bike For All” în colaborare cu Asociaţia ”Paşi peste Graniţe”
Organizatorii acestui eveniment îşi propun ca scop principal promovarea mersului pe orice tip de bicicletă şi tragerea unui semnal de alarmă pentru autorităţiile arădene care să ducă la conştientizarea din partea acestora a nevoii de piste pentru biciclişti şi rastele pentru siguranţa bicicletelor.

Scop şi obiective:

  • Obiectivul principal al acestui proiect este organizarea unei parade (promenadă) pe bicicletă la care vor fi prezente doamne şi domişoare care vor pedala în ţinute chic.
    Organizatorii îşi propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viaţă, în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea, ele putănd purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea.
    Scopul acestui proiect este de a promova si sustine utilizarea bicicletei ca mijloc de deplasare urban, ciclismul ca stil de viata, prin intermediul unor evenimente de anvergura accesibile publicului larg.

Obiective secundare sunt:

  • Conştientizarea şi responsabilizarea participanţilor cu privire la un stil de viaţă sănătos, mai ales prin ciclism;
    realizarea unor materiale informative cu reguli folositoare pentru circulaţia în trafic cu bicicleta în siguranţă şi alte sfaturi utile;
    organizarea unor cursuri de ciclism pentru doamnele şi domişoarele care vor să participe la eveniment, dar care încă nu ştiu să meargă pe bicicletă.

Pentru mai multe detalii: http://bikeforall.ro/evenimente/

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu