5-7 iunie 2015: Sinca Veche – Popas pentru suflet

Data: 05/06/2015 - 07/06/2015 Ora: 18:00 - 19:00 Locație: Sinca

5-7 iunie 2015: Sinca Veche – Popas pentru suflet

Zonă de o frumuseţe aparte şi cu puternică încărcătură spirituală, satul Șinca Veche este așezat într-un peisaj mirific, la poalele Munților Făgăraș.  Aici îşi au rădăcinile Gheorghe Şincai – marele istoric şi filolog român, Nicolae Bălan – mitropolitul Ardealului şi Ion Vulcan – cel care a publicat primele poezii ale lui Eminescu.

Şinca Veche atrage numeroşi călători dornici să li se împlinească dorinţele, după cum spun legendele locului , dar şi căutători spirituali, arheologi, speologi, specialişi în energii subtile şi fenomene paranormale. Această atracţie se datorează unui lăcaş cunoscut sub numele de “Templul Dorinţelor”.  De-a lungul timpului aici s-au petrecut fenomene neobişnuite care au adăugat un plus de mister locului.

În această tură vă propunem să pătrundem legendele şi misterul acestui lăcaş săpat în piatră, care se spune că este binecuvântat de Dumnezeu şi este un loc special, plin de o energie şi o linişte sufletească aparte. În drum vom vizita Rezervaţia Naturală Poiana Narciselor,  Moara cu Noroc  (cea mai veche moară din Ţara Făgăraşului, încă în funcţiune) şi vom explora frumuseţea sălbatică a naturii călătorind pe unul din primele viaducte construite in România. De asemenea, vom merge cu căruţa trasă de cai şi vom vizita o stână tradiţională.

Vă aşteptăm cu drag în mijlocul naturii pentru trei zile de relaxare, voie bună şi o experienţă de neuitat.

https://www.facebook.com/events/923674507683456/

http://cristiairinei.wix.com/bikesensationromania#!sinca-veche/c1hni

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu