5 noiembrie 2011: Biking through the Wine Hills – Prahova

Data: 05/11/2011 Ora: 10:30 - 20:00 Locație: Prahova

5 noiembrie 2011: Biking through the Wine Hills – Prahova

Urlati, Ceptura, Valea Calugareasca – Ţara Românească de Nord adună o bucătărie bogată şi aromat, în cadrul manastiri si sate imprastiate pe vai, după o lungă lângă plin de viaţă la cuptor, exceland in dulciuri fructe şi marmelade amendă , supe delicioase şi fripturi, pâine de porumb unice şi diferite tipuri de brânză. ”

Pe data de 05 noiembrie vom merge cu bicicleta prin podgoriile insorite din Dealu Mare, în judeţul Prahova. Adaugă Ciclism România pentru o zi excursie cu bicicleta peste dealuri acoperite cu păduri minunate şi podgorii. Traseul se adreseaza tuturor iubitorilor de natura si frumusete, având o sală de fitness mediu fizic, deoarece unele urcă dealul ne aşteaptă.

Ce facem:
Am gusta cele mai bune vinuri din regiune (Feteasca Neagra vinul roşu este o necesitate!) Şi vizita o pivniţă de vinuri frumos, am lua masa în casa preotului înconjurat de podgorii, vom vizita manastiri de 500 de ani, vom verifica arhitectura locală, vom vedea modul în care proprietarii bogaţi utilizate pentru a trăi secole în urmă şi, cu toate acestea, lăsăm gri urban prăfuite din Bucureşti şi ascunde în toamna simfonie de culori în Dealu Mare peisaj. Luăm amintiri bune şi noi prietenii.

Ceea ce trebuie să avem cu noi:

 • Casca
 • Haine groase
 • Un rucsac mic
 • Zâmbet pe faţă

Detalii:

 • Distanta: 40 km
 • Nivel de dificultate: mediu
 • Tip Teren: asfalt (70%), murdărie rutier (30%)
 • Start şi punctul final: Urlati, 85 km de Bucuresti
 • Ora de incepere: 10:30, Sâmbătă
 • Ora de terminare: 20:00, Sâmbătă

- Pret / persoana:
160 RON * pentru o zi de inchiriere biciclete, directoare, asistenţă tehnică, activităţi şi vizite (degustare de vinuri şi vizita o cramă tradiţională, vizită de trei manastiri, vizitaţi un frumos restaurate conacului-muzeu), cina la casa preotului, în stare proaspătă de casă de tip sandwich pentru masa de prânz, energizante, făcut acasă cookie-uri, fructe
* 110 RON în cazul în care aduce bicicleta ta
Limita de mărimea grupului este de 10 persoane

Cum se ajunge la Urlati:
Cu maşina: După 55 de km de condus de la Bucuresti, la Ploiesti, pe drumul european E60, înainte de a ajunge Lukoil benzinarie la Barcanesti, la dreapta si urmariti indicatoarele spre Buzau. După 30 km veti ajunge la Albesti, rândul său, la stânga şi ajunge la Urlati la 5 km.
Cu trenul: Ia trenul P 5021 de la Bucureşti Main Station (07:49) şi ajunge la Tomşani (09:48). Veţi fi preluat de către noi. Dacă alegeţi să vină cu trenul vă rugăm să contactaţi organizatorii (a se vedea detalii mai jos).

Vă rugăm să vă abonaţi la acest eveniment sunand la (+40) 746 11 00 33 sau prin e-mail la mircea.crisbasanu @ healthtravel.ro

http://www.facebook.com/event.php?eid=176371759117850

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu

Trackbacks/Pingbacks

 1. Idei de weekend: 4-6 noiembrie | impresii din lumea mare - 04/11/2011

  [...] Plimbare cu bicicletele (5 noiembrie). [...]