9-10 iulie 2016: Cu Bicicleta in Transilvania 2016

Data: 09/07/2016 - 10/07/2016 Locație: Transilvania

9-10 iulie 2016: Cu Bicicleta in Transilvania 2016

Cu Bicicleta in Transilvania

Editia a 2-a

Ai incercat Transilvania pe doua roti?

Hai prin satele Transilvaniei, pe drumuri linistite si in peisaje fabuloase. La o tura care iti incearca limitele, dar nu le depaseste niciodata.

 

Plecare pe cont propriu sau cu autocar din Bucuresti vineri 8 iulie.

Ziua 1 (9 iulie)  Cluj – Targu Mures

Am ales pentru prima zi un traseu de 106 km, care are avantajul ca e asfaltat, dar nu prea circulat. Trece prin sate si printre faneti si dealuri, are ceva diferenta de nivel (cam 1000 m) dar nimic de speriat.

Sosirea in Targu Mures ne asteptam sa fie undeva la orele 19.00, cand vom avea timp de un dus rapid, inainte sa coboram la masa si la petrecere. Nu va ganditi la discoteca toata noaptea, e mai degraba o ocazie sa ne cunoastem mai bine si sa povestim exact unde ne doare, ce muschi au febra si ce intamplari am trait pe parcursul primei zile.

Ziua 2 (10 iulie) Targu Mures – Sighisoara

A doua zi e un pic mai scurt drumul, doar 99 de km, cu doar 500 m diferenta de nivel. Acesta este recomandat de un rutierist din Ardeal si trece prin sate pitoresti, evitand muntele si off-road-ul, dar ramanand in acelasi timp la distanta de traficul greu. Sosirea la Sighisoara se intampla in Centrul Vechi si inseamna o bere rece, selfie-uri cu eroii care suntem (sau vom fi!), un tur rapid al centrului vechi, schimb de telefoane si poze si autocar spre casa. Unii, spre Bucuresti, altii, spre Targu Mures sau Cluj.

Intoarcere cu autocar sau pe cont propriu din Sighisoara spre Cluj, Targu Mures sau Bucuresti.

Ce asiguram noi

Tura este asistata, cu masini de insotire, asistenta tehnica si autocar (pentru obositi) pe tot parcursul. Opririle sunt din 20 in 20 de kilometri. La toate avem apa si Isostar, iar din 40 in 40 avem si dulciuri, banane si biscuiti, pentru incarcarea cu material de “ars” in muschi. Nu stam mai mult de 15-20 de minute la fiecare, ca sa nu ne racim si ca sa nu ajungem prea tarziu seara. Opririle au si functia de regrupare, pentru ca inevitabil unii vor pedala mai incet. De asemenea, mesele (sambata seara si duminica dimineata), plecarea si intoarcerea acasa, glumele pe parcurs si sfaturile practice de drum sunt si ele asigurate.

 

Informatii suplimentare si inscrieri:

inscrieri@cubicicletalamare.ro

https://www.facebook.com/cubicicletalamare

https://cubicicletalamare.com/2015/07/07/cum-pedalam-doua-zile-si-200-de-kilometri-prin-ardeal-si-sa-ne-mai-si-placa/

Tags: , , , ,

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu