08 octombrie 2011: Ciclopromenada nocturnă 8 – Bucuresti

Data: 08/10/2011 Ora: 21:30 - 22:00 Locație: Parcul Izvor, la statui

08 octombrie 2011: Ciclopromenada nocturnă 8 – Bucuresti

În ultimul timp, adorm tîrziu, dar visez mai mult decît înainte. Eu visez lucruri concrete, nu neapărat romantice sau mistice.

De exemplu, acum vreo trei nopţi am visat Ciclopromenada nocturnă 8. Se făcea că ne întîlneam în Parcul Izvor, la statui, în 8 octombrie, la 21.30 şi plecam la 22.00 pe următorul traseu (visat în primul rînd de Bogdan Antohe, mi-a povestit el a doua zi):

Parcul Izvor – Schitu Măgureanu – Ştirbei Vodă – puţin Calea Victoriei – stînga pe C. A. Rosetti – stînga pe Vasile Lascăr – dreapta pe Bd. Dacia – stînga pe Calea Moşilor – Şos. Colentina – stînga pe Doamna Ghica – stînga pe Bd. Lacul Tei – stînga pe Barbu Văcărescu – dreapta pe Şos. Ştefan cel Mare şi înainte pe Iancu de Hunedoara – stînga la Piaţa Victoriei pe Calea Victoriei – dreapta pe Bd. Libertăţii – Parcul Izvor.

În vis, erau mici probleme cînd făceam stînga în Pţa Victoriei pe Calea Victoriei, dar ne-am consultat la plecare şi am găsit o soluţie (nu mai ştiu care era aceea, poate mă ajutaţi printr-un comentariu aici).

M-am trezit în faza asta a visului, dar am adormit la loc şi am visat din nou Ciclopromenada nocturnă 8. În varianta asta, ar fi plouat la acea oră, ceea ce ar fi făcut să nu se mai ţină plimbarea. Eu zic aşa: mai visez nopţilea asta şi vă spun aici dacă în ultima variantă a visului ne-am mai plimbat sau nu. Dacă nu ne-am mai plimbat, sunt sigur că va fi altădată acest vis.

Pentu mai multe detalii vizitati :

https://www.facebook.com/event.php?eid=173786482702652

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu