10 septembrie 2011: Marș pe biciclete, în memoria lui Freddie Mercury – Bucuresti

Data: 10/09/2011 Ora: 16:00 Locație: Bucuresti, Parcul Izvor

10 septembrie 2011: Marș pe biciclete, în memoria lui Freddie Mercury – Bucuresti

Cum ar arăta o fană Freddie Mercury perfecta? În afară de a asculta muzică și celelalte lucruri pe care le face un fan, aceasta ar trebui să meargă pe bicicletă și să poarte mustață.
Cele 10 fane frumoase care participă la marșul pe biciclete, au mustăți aplicate. De dragul lui Freddie Mercury și pentru a face o faptă bună.

Sâmbătă, 10 septembrie, fanii Freddie Mercury din Bucureşti vor pedala prin Capitală pentru a marca 65 de ani de la naşterea marelui artist.
”Tribute to Remember Freddie Mercury” prezintă ”Bicycle Race – Be Freddie for A Day”. Fanii Freddie și toți cei care doresc să susțină marșul sunt invitați la întâlnire sâmbătă, 10 septembrie, la ora 16.00, în Parcul Izvor, la standul I’Velo. La 16.30 se dă startul marșului pe biciclete, pe traseul Splaiul Independenţei – Bd. Unirii – Piaţa Alba Iulia – Bd. Decebal – Str. Dristorului – Str. Baba Novac, cu finish în Parcul I.O.R., la standul A.R.A.S. – Asociaţia Română Anti SIDA, din cadrul ONG Fest.

Marșul e condus de un grup de fete frumoase, îmbrăcate în tricouri Mercury Phoenix Trust – Freddie for a Day, dar toată lumea e binevenită să se alăture.

Eveniment este posibil cu sprijinul Asociaţiei Green Revolution şi Raiffesen Bank, bicicletele facând parte din sistemul de bike-sharing gratuity I’Velo.
Marșul pe biciclete este organizat în cadrul evenimentului ”Tribute to Remember Freddie Mercury”, având girul mișcării internaționale “Freddie for a Day”, care are ca scop strângerea de fonduri pentru combaterea HIV/SIDA.

”Tribute to Remember Freddie Mercury” continuă joi, 22 septembrie, în Jukebox Venue, de la ora 19.00, cu un spectacol de peste 4 ore. Dan Helciug cu Spitalul de Urgență, Zoltan Andras (Sarmalele Reci) cu Jazzapella, Cristina Haios (Impact) împreună cu un band special constituit, trupa Cortez, Oddisey, trupa de muzică medievală Ad Hoc, Cristi Gram (Phoenix) şi Sabina Abrudian vor celebra muzical viața și muzica unuia dintre cei mai mari artiști ai lumii. Toate fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi donate către ARAS – Asociaţia Română Anti SIDA, pentru achiziţionarea de tratamente ARV (tratament HIV/SIDA).

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general sunt disponibile la un preţul special de 45 de lei. După epuizarea lor, preţul va deveni 60 lei, urmând ca la intrare biletele să coste 65 de lei.
Pentru doritori, biletele vor fi disponibile sâmbătă, 10 septembrie, şi la standul ARAS din cadrul ONG Fest.

Un eveniment organizat de Fat Cat Advertising, susţinut de Gala MGMT & PR şi Rock FM.
Parteneri media: Jurnalul Naţional, Şapte Seri, Ring, metalhead.ro, iconcert.ro, ziare.com, 4arte.ro , bestmusic.ro, metalfan.ro

Pentru mai multe detalii

http://www.facebook.com/event.php?eid=216543638400016

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu