14 iulie 2012: Bicicleta rosie – Bucuresti, Parcul Izvor

Data: 14/07/2012 Ora: 20:00 - 22:00 Locație: Bucuresti, Parc Izvor

14 iulie 2012: Bicicleta rosie – Bucuresti, Parcul Izvor

Sambata, 14 iulie, “Bicicleta rosie” face un tur de onoare in jurul Palatului Parlamentului

Pentru al patrulea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din Romania, in parteneriat cu Primaria Capitalei, Green Revolution si Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, organizeaza turul ciclist pentru amatori – „Bicicleta rosie”, ce va avea loc sambata, 14 iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00.

Aproape 10.000 de amatori de ciclism si nu numai, s-au inscris in concurs pe site-ul www.bicicletarosie.ro pentru a castiga o bicicleta rosie Coca-Cola. Dintre acestia, 300 de norocosi au fost selectati prin tragere la sorti si, conform regulamentului, au castigat cate o bicicleta rosie si o casca de protectie.

Despre Compania Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, oferind consumatorilor din intreaga lume peste 500 de marci de bauturi racoritoare.

Alaturi de Coca-Cola, recunoscuta ca fiind cea mai valoroasa marca din lume, compania comercializeaza o gama variata de produse ce include bauturi racoritoare carbogazoase, bauturi racoritoare cu continut caloric scazut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, bauturi energizante, cafea ready-to-drink etc. Avand cea mai mare retea de distributie din lume, compania Coca-Cola este prezenta in peste 200 de tari, consumul produselor companiei depasind 1.8 miliarde de portii pe zi.

Pentru mai multe detalii:  www.bicicletarosie.ro

 

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu