17 aprilie 2011: Pedalarea de Primăvară – Timișoara

Data: 17/04/2011 Ora: 10:00 - 12:00 Locație: Timisoara

17 aprilie 2011: Pedalarea de Primăvară – Timișoara

Primavara, Timisoara e superba. E anotimpul Verde, e timpul sa iesi din nou in strada!

Te invitam sa pedalam impreuna din nou pe strazile orasului la Pedalarea de Primavara din data de 17 aprilie 2011.

Ii asteptam pe toti biciclistii, cu mic cu mare, sa se adune pe Platforma Timco (Intersectia Str. Gheorghe Lazar – Calea Circumvalatiunii) la Casa Verde pentru Biciclete incepand cu ora 10:00. Cei care nu au numar de bicicleta, il vor primi in mod gratuit!


Vom porni apoi intr-un mars pe biciclete pe traseul: Platforma Timco – Calea Circumvalatiunii – Calea Aradului – Strada Miresei – Strada Aristide Demetriade – Strada Enric Baader – Bulevardul Take Ionescu – Punctele Cardinale – Strada Oituz – Piata Marasti – Strada Vasile Alecsandri – Strada Lucian Blaga – Bulevardul I.C. Bratianu – Strada Michelangelo. La finalul traseului, vom poposi in Parcul Copiilor, unde pregatim cateva surprize. Desigur, la actiune pot participa si alte mijloace de deplasare nonpoluante, cum ar fi skate-urile si rolele.


Prin aceasta plimbare, echipa Verde pentru Biciclete si-a propus sa ii reuneasca pe toti biciclistii timisoreni si pe toti cei care au adoptat un stil de viata “verde” si totodata sa continue evenimentele pe doua roti marca “Verde pentru Biciclete”.

 

“Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare, susţinută de Fundaţia Bega, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, Kiss FM, Ziua de Vest, PressAlert.ro, timisoreni.ro, tion.ro, Agenda, Agenda.ro.

Mai multe detalii: http://www.pedaleaza.ro/biciclete-stiri/519-din-nou-se-da-verde-pentru-biciclete-vino-la-pedalarea-de-primavara-17-aprilie-2011.html

http://www.facebook.com/event.php?eid=105969149487709

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu