19 mai 2012: Bucurestiul pedaleaza, editia a III-a – Bucuresti

Data: 19/05/2012 Ora: 17:30 - 18:00 Locație: Bucuresti, Parcul Izvor


Bike route 1491928 - powered by Bikemap 

“Bucurestiul pedaleaza” este o actiune ce promoveaza miscarea in aer liber si care doreste sa atraga bucurestenii cu varste cuprinse intre 17-99 de ani sa pedaleze in siguranta pe arterele Capitalei, pentru un stil de viata mai sanatos si un oras mai putin poluat.

Editia a III-a a acestui eveniment, se va desfasura pe 19 Mai 2012. Intre orele 17.30 si 18.00, va avea loc adunarea amatorilor de plimbari pe doua roti, in Parcul Izvor – fosta zona statui. Apoi, la ora 18.00 plecam pe urmatorul traseu, pe care-l vom strabate in maximum o ora:

Clubul Biciclistilor va recomanda purtarea unei casti si ochelari de protectie pe durata plimbarii, iar bicicleta pe care veti pedala trebuie sa aiba sistemul de franare pus la punct.

Sfaturi de bun simt pentru biciclistii participanti:

  • ne vom deplasa numai pe o banda, neocupand restul carosabilului si vom respecta toate regulile si semnele de circulatie intalnite pe parcurs;
  • daca doriti sa fotografiati grupul sau vreti sa opriti pur si simplu, nu franati brusc fara sa-i anuntati pe cei din imediata apropiere ori sa va asigurati ca nu incomodati pe nimeni;
  • nu executati manevre periculoase în timpul deplasarii si fiti cat mai previzibili in miscari pentru cei din coloana.
  • aceasta este o plimbare de placere in care nu dorim sa ne intrecem si nici sa impresionam pe nimeni.

Manifestarea “Bucurestiul pedaleaza” a Asociatiei “Clubul Biciclistilor” are toate aprobarile necesare de la Primaria Capitalei.

  • traseul si orele de desfasurare a evenimentului pot fi schimbate la cererea Politiei Rutiere. Va vom anunta din timp orice schimbare modificata.
  • de asemenea, avand in vedere ca suntem in plina campanie electorala, ne delimitam TOTAL fata de orice activitate politica ce ar putea aparea in zona.

Blogul nostru il gasiti la adresa: http://clubul-biciclistilor.ro/

Parteneri:
Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti (www.comunitateabiciclistilor.ro)
Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (www.ftmb.ro)

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu