19 mai 2013: Tura ciclistă bănățeană nr. 1

Data: 19/05/2013 Ora: 15:00 - 18:00 Locație: Timișoara

19 mai 2013: Tura ciclistă bănățeană nr. 1

“Verde pentru Biciclete deschide sezonul ieșirilor în natură din 2013 cu prima tură ciclistă bănățeană marca VpB, care va avea loc duminică, 19 mai.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Parcarea Timco (strada Circumvalaţiunii, nr 8-12), la ora 15:00. Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească pe traseul: Casa “Verde pentru Biciclete” – Galeria 1 – Demetriade – Muzeul Satului – Pădurea Verde – baraj Dumbrăvița – Dumbrăvița – retur. Lungimea traseului este de aproximativ 17 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 3 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Pentru a participa la tură, bicicliștii trebuie să aibe un minim de dotare corespunzătoare cum ar fi: pompă sau cameră de aer de rezervă, apă, energizante și mâncare, cască, echipamente și îmbrăcăminte adecvată temperaturilor de afară și previziunilor meteo.

Aceasta va fi prima tură din cele 6 Ture Cicliste Bănățene care vor avea loc în vara acestui an. Continuăm astfel plimbările de plăcere, de socializare și de cunoaștere a împrejurimilor verzi ale orașului. Aceste plimbări de weekend, destinate bicicliștilor timișoreni, au fost inițiate în urmă cu 3 ani și sunt organizate de către Verde pentru Biciclete și Clubul Sportiv Gratzu.”

Eveniment pe Facebook

Locul de plecare/întâlnire:

Tags:

Eveniment adaugat de Bicla.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu