29 mai 2011: SkirtBike – Bucuresti

Data: 29/05/2011 Ora: 15:30 Locație: Piaţa Revoluţiei

29 mai 2011: SkirtBike – Bucuresti

SkirtBike se adresează tinerelor active, optimiste, intereste de partea frumoasă a vieţii, atente la tendinţe, interesate de un stil de viaţă sănătos şi modern. E singurul eveniment biciclistic adresat cu precădere femeilor şi vrem să pedalăm cu eleganţă pentru a arăta că mersul pe bicicletă nu e un sport, ci e un mod de-a fi, de-a traversa oraşul, de-a simţi, de-a vedea locuri pe care le ştii, dar din alt unghi.

Ideea a pornit din dorinţa de a vedea cât mai multe femei pe bicicletă, de a aduce mai multă culoare în oraşul gri şi sufocat de traficul auto, de a arăta oamenilor că mersul pe bicicletă înfrumuseţează. Măcar pentru o oră, am vrut ca Bucureştiul să fie ca şi Copenhaga, unde pistele de biciclete sunt un catwalk urban continuu.

SkirtBike se va desfăşura duminică, 29 mai 2011, începând cu ora 15.30 şi va avea ca punct de plecare Piaţa Revoluţiei. Defilăm cu eleganţă pe bd. Magheru – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – bd. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei până la Ateneu, având ca punct final Librăria Cărtureşti. Beneficiem de escorta Poliţiei doar până la Piaţa Victoriei, dar eu cred că le va face plăcere sa ne însoţească pâna la final, unde ne vom răcori cu cea mai bună limonadă oferită de gazdele noastre de la Grădina Verona.

Parteneri SkirtBike

Mulţumim sponsorilor care au ales şi in acest an să fie alături de noi - GarantiBank şi SpriderStores cât şi partenerilor media – MBike, Feminis, Hotcity, bicla.ro, fără de care nu am fi putut organiza un eveniment aşa drăguţ.

Mulţumim tuturor celor care promovează mai departe această minunată idee, iată sigla SkirtBike şi comunicatul oficial al evenimentului şi ne puteţi contacta pentru orice alte informaţii.

Pentru mai multe detalii vizitati http://velobello.wordpress.com/2011/05/18/skirtbike-2-2/

http://www.facebook.com/pages/SkirtBike/214526045242959

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu