17- 19 iunie 2011: Ironman XTR Triathlon – Oradea

Data: 17/06/2011 - 19/06/2011 Locație: Oradea

17- 19 iunie 2011: Ironman XTR Triathlon – Oradea

In data de 17 – 19 iunie , organizam a 2-a editie al triathlonului pe distanta Ironman , si in premiera si pe distanta de Half – Ironman, la Oradea.

Orădenii au câștigat locul doi la categoria echipe a primului concurs național de triatlon lung, de tip Ironman, din România. XTR Triathlon s-a desfășurat sâmbătă în Bihor, concurenții având de parcurs în cel mult 18 ore, 3,8 km înot, 180 km pe bicicletă și 42,2 km în alergare.  Ironman de România, la categoria 18 – 30 ani, s-a dovedit a fi Alexandru Diaconu, din Brașov.

Echipa orădeană formată din Balog Boglarka – Katalin (35 ani), Maiszter Janos (36 ani) și Szekely Zoltan (37 ani) s-a clasat pe locul doi la primul concurs de tip Ironman din România. Eke Team a reușit să parcurgă traseul în circa 13 ore. Pe primul loc la ștafetă s-au poziționat Alexandru Diaconu (22 ani) și Irina Constantinescu (26 ani) din Brașov, care au participat sub numele de „Mișcarea antidrog”. Alexandru Diaconu, cel care a câștigat de altfel și titlul de Ironman de România, la categoria de vârstă 18 – 30 de ani, a participat la probele de înot și ciclism, predând ștafeta Irinei, pentru proba de alergare. „Am ales acest nume pentru echipa noastră pentru a manifesta împotriva consumului de droguri, pentru a le arăta tinerilor că se poate obține adrenalină și într-un mod sănătos. Mișcarea îți dă echilibru psihic și te disciplinează”, a spus Irina Constantinescu.

Pentru mai multe detalii vizitati  http://www.ironmanoradea.ro/

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu