24 iunie 2017: Ocean Lava Romania, Mamaia

Data: 24/06/2017 Ora: 08:30 - 17:00 Locație: Mamaia

24 iunie 2017: Ocean Lava Romania, Mamaia

oceanlava.ro  |  facebook.com/oceanlavaromania

In 24 iunie, statiunea Mamaia si triatlonul romanesc vor fi din nou pe harta internationala a triatlonului! Sportivi din tara si din strainatate se vor intrece in cadrul Ocean Lava Romania, Mamaia, o competitie internationala pe o distanta eroica de 1,9km inot, 96 bicicleta si 21 alergare.

Ocean Lava Romania face parte din seria de triatlonuri Ocean Lava Planet, un nou brand international de triatlon, care a luat nastere in Lanzerote in 2014, odata cu triatlonul Ocean Lava Arecife – Lanzerote. Acum a devenit un succes pe tot globul, avand deja 20 de tari sub licenta.

ocean lava 2017-facebook ads 1200x628

Traseul Ocean Lava Mamaia va fi unul plat, rapid si spectaculos

Evenimentul din Mamaia va fi organizat la cele mai inalte standarde, avand un traseu deosebit atat prin spectaculozitate, cat si prin faptul ca este foarte rapid la probele de bicicleta si alergare.

Proba de inot va fi in Marea Neagra, cea de bicicleta in jurul lacului Siutghiol, iar alergarea pe promenada, pe langa briza marii, ceea ce va oferi o experienta unica participantilor care se vor aventura in competitie.

Finish-ul va fi si el spectaculos, cu o zona controlata pentru atleti unde acestia vor avea parte un tratamentul special post-cursa: punct de alimentare bogat, zona de lounge si loc dedicat pentru masaj si recuperare.

Am pregatit doua distante denumite generic HERO si BRAVE:

  • HERO este proba regina a competitiei si este dedicata celor foarte bine pregatiti, avand urmatoarele distante: 1,9km inot, 96km bicicleta si 21km alergare
  • BRAVE a fost conceputa pentru cei curajosi, care vor sa isi depaseasca limitele si presupune parcurgea a 1km inot, 64km bicicleta si 7km alergare

Inscrierile sunt deschise, iar locurile sunt limitate pentru fiecare proba in parte:

  • 200 la HERO individual + 50 la stafeta si
  • 100 locuri la BRAVE

Eroii care se vor incumeta sa parcurga distanta HERO la Ocean Lava Romania 2017 vor avea parte de un super kit de concurs!

Ce va contine mai exact?
Rucsac TYR team aliance, centura pentru numarul de alergare, bidon PowerBar premium (BPA free), set sportstiks [tatuaj, sticker pentru bicicleta si casca, numar de alergare], casca de inot din silicon personalizata, tricoul tehnic, produse premium de la PowerBar, voucher pasta party (inainte de cursa), voucher HERO party (dupa cursa), produse de la parteneri. La acestea se mai adauga medalia de finisher si diploma electronica de participare, dar si serviciile.

vizual kit-HERO

Ocean Lava Romania, Mamaia, este mai mult decat competitie sportiva de anduranta, este locul unde visele devin realitate. Este un concurs pentru sportivi curajosi, bine pregatiti, dar si pentru cei care vor sa isi depaseasca limitele. Entuziasmul, prietenia, distractia si competitivitatea se vor impleti intr-o cursa cu totul deosebita. Te asteptam cu drag!

Locul de plecare/întâlnire:

Tags: , , , , , , , , ,

Eveniment adaugat de smartatletic.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu