25 iulie 2015: Transfier OLIMPIC Triathlon, Vidraru

Data: 25/07/2015 Ora: 09:00 Locație: Olimp

25 iulie 2015: Transfier OLIMPIC Triathlon, Vidraru

Descriere eveniment

Daca inca nu esti pregatit pentru distantele 70.3, poti sa te bucuri de cadrul natural oferit de zona Transfagarasan, participand la Triathlonul OLIMPIC TRANSFIER.
Distantele sunt cele clasice: 1,5 km inot, 40 km bicicleta, 10 km alergare.
BONUS: 200 de trepte de urcat, la final, pana APROAPE de statuia Omului de Fier.La 2 ore de condus din Bucuresti, intr-un cadru spectaculos, parca “desenat” pentru o astfel de competitie.

AI SANSA SA-I VEZI PE SUPERSPORTIVII PARTICIPANTI LA COMPETITIA INTERNATIONALA TRANSFIER 70.3
·         INOT
Inoti in lacul Vidraru, al 8-lea lac ca suprafata din Europa, intr-o apa de cristal, cu o temperatura ideala de aprox. 18 grade.
·         CICLISM
Pedaleazi pe cel mai frumos drum din lume, dupa cum au spus cei de la TOP GEAR. Ti-ai dorit mereu sa faci asta, asa e?
Transfagarasanul va fi  inchis circulatiei pentru ca tu sa te bucuri de adrenalina, viteza, suporteri si peisaje fantastice. 
Traseul de bicicleta va fi pe un traseu aproximativ plat, de 40 de km, 20 km dus si 20 km intors, de la zona de tranzitie.
·         ALERGARE
Alergi de-a lungul lacului 10km, iar pentru FINISH urci 200 de trepte pana APROAPE DE PRIMUL IRONMAN din lume, statuia Prometheu, “omul de fier” construit cu 16 ani inainte de prima editie IRONMAN din Hawaii.
Finishul nu va fi comun cu cel de la 70.3, ci cu 100 de trepte mai jos. Vei putea apoi sa aplauzi finisherii de la concursul TRANSFIER 70.3
·         PREMIEREA
Momentul festiv in care esti premiat pentru performanta va fi la “Valea cu Pesti”, o locatie de 4****. Seara, atat vineri cat si sambata, vom fi toti impreuna pentru a vorbi despre cursa si nu numai.

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu