28 februarie 2015: WinterTri Challenge Izvorani, editia a IV-a

Data: 28/02/2015 Ora: 09:00 - 17:00 Locație: Izvorani

28 februarie 2015: WinterTri Challenge Izvorani, editia a IV-a

28 februarie 2015: WinterTri Challenge Izvorani, editia a IV-a

trichallenge.ro/wintertri/

Pe 28 februarie 2015 va dam intalnire la Izvorani – Complex Olimpic “Sydney 2000″ – unde vom pune in scena cea de a IV-a editie WinterTri Challenge. Concursul nostru a crescut de la an la an astfel ca din 2012, cand aveam la start doar 100 de participanti, am ajuns ca in 2014 sa avem peste 500 de pasionati de miscare si voie buna.

Editia din acest an pastreaza cateva dintre elementele de noutate de anul trecut, dar vine si cu o modificare importanta. Astfel, startul se va da tot din incinta complexului – din fata intrarii in bazin (pentru un plus de spectacol si viteza), iar traseul de alergare ramane separat de cel de bicicleta, insa schimbarea vine in cazul probei de duatlon, unde cea de a doua alergare nu se va mai face pe pista, ci prin padure.

Alergare si ciclism (outdoor, off-road) + inot (indoor, in bazinul olimpic). Probele raman aceleasi:

  • triatlon – 5.5km alergare, 12km bicicleta, 500m inot | individual si stafeta
  • duatlon – 5.5km alergare, 12km bicicleta, 4,5km alergare | individual si stafeta

Triatlonul incepe cu proba de alergare, se continua cu cea de bicicleta, iar finishul este in bazinul olimpic acoperit (dupa parcurgerea celor 500 m de inot). Traseul de alergare este 100% off-road, pe poteci, drum forestier si drum pietruit, iar cel de bicicleta este pe asfalt.

Inscrierile au fost deschise in data de 19 ianuarie, iar locuri mai sunt doar la duatlon individual si stafeta, cele de la triatlon fiind deja ocupate.

Pentru cei care au participat la primele trei editii, cea din acest an ofera un bun prilej de a redescoperi bucuria participarii la un triatlon de iarna si de a se pregati pentru evenimentele ce vor urma. Pentru cei care vor face primul lor triatlon, principala miza pe care trebuie sa si-o stabileasca este aceea de a se simti bine si de a savura fiecare minut al cursei (prin baza, padure si bazin).

Programul evenimentului este afisat pe site, urmand sa se stabileasca locatia pentru predarea kiturilor de concurs.

Mai multe informatii aflati pe site-ul oficial al competitiei  [http://trichallenge.ro/wintertri/] si pe pagina de facebook a evenimentului.

Locul de plecare/întâlnire:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Eveniment adaugat de smartatletic.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu